След Тити и Тото: Балан пее как иска да убие жена

Инфлуенсърът е поредният, който разбуни духовете в социалните мрежи

Ексклузивно
16:40 - 08 Август 2023
6904
След Тити и Тото: Балан пее как иска да убие жена

Инфлуенсърът Балан е поредният, който разбуни духовете в социалните мрежи, сигнализираха читатели на Lupa.bg. Калоян Димитров, както е истинското му име, има песен, където пее как иска да убие жена. Парчето е излязло преди година, но набра популярност едва тези дни и то след случая в Стара Загора, където изверг наряза с макетно ножче и подстрига косата 18-годишно момиче. 400-те шева, направени след зверството, бяха определени от експертизата и съда като „лека телесна повреда”, което предизвика вълна от възмущение и масови протести снощи под надслов „Нито една повече”. Едва сега се обърна внимание на парчето, където Балан пее:

колко пъти за да разбера,
че си кучка в любовта.
Бих те убил, но това е лесно
не си помагаш, като се излагаш.
Всичко изгорил, само ти оставаш
да ти прощавам ти не заслужаваш.

Всеки път, когато ти помислиш си за мен
знай винаги ще страдаш.
Ще остана твоят любим проблем
няма нужда да ме нападаш.

"После защо младите убиват, ами те подражават на идолите си, които пеят за убийства или дават трибуна на такива насилници като Тити Папазов. Дано певците спрат да правят такива песни" - коментираха потресени от парчето на Балан. 

Калоян Димитров стана популярен в риалити предаването "Фермата". Там той стигна до финала, но не спечели. Балан осребри славата си след излизането си от шоуто и често обича да се хвали как за 31 години все още няма трудов стаж, а работи за себе си.

Калоян неведнъж е споделял за трудните си години, в които той и брат му са отглеждани само от майка. Музикалният изпълнител е преминал през много лишения, но с труд и упоритост е стигнал до положение, в което заедно с половинката си Надежда могат да си позволят и ново жилище в София, и нов автомобил. Семейството обзаведе цели си дом с мебели срещу реклама.