Смях в Lupa.bg: Боян Расате черпи сила от снажен момък

Новини
16:06 - 04 Ноември 2021
10297
Смях в Lupa.bg: Боян Расате черпи сила от снажен момък

Едва ли остана някой, който не знае, че миналата събота кандидатът за президент излъчен от БНС, Боян Станков нахлу в Rainbow Hub заедно с още 10 души и изпотрошиха мебелировката, а самият Расате удари ЛГБТ активистката Глория Филипова.

На прокуратурата й отне три дни да поиска ЦИК да свали имунитета му и да го издири, въпреки че той подскачаше от едно телевизионно студио в друго като конска бълха. В крайна сметка Расате беше задържан след интервюто си по БНТ и отведен за разпит в 1 РПУ.

Интернет не остана никак безразличен спрямо тези му прояви, отбелязват от huge.bg.

Основните реакции в интернет бяха във Facebook, докато вчера не изтече Instagram акаунтът на злополучния кандидат за президент. ЛГБТ Instagram общността не спести своите коментари, а те са провокирани от конкретна снимка - последната в профила му, която веднага грабна вниманието на потребителите в социалната мрежа.

На нея Боян Станков е застанал до добре сложен, малко по-млад от него мъж с къса коса. И двамата се намират някъде сред природата, вероятно на планински излет. Описанието на снимката лаконично гласи: ,,Сила от природата!’’.

И това разбираемо отприщва вълна от коментари и реакции.

Коментарите варират от стикери с ЛГБТ знамето и еднорози до оригинални закачки като ,,Slay queens!’’, ,,Heterosexuality was never an option!’’, ,,Love is love!’’ и впечатляващото: ,,Тука на планината Броукбек ли сте?”.

Снимката се радва вече на близо 600 коментара и нещо ни подсказва, че когато господин Станков излезе от ареста и погледне телефона си, ще бъде най-малкото изненадан от народната любов.

Ето и някои от коментарите, които подбрахме за вас:

Да не снимате продължение на „Планината Броукбек”?

Кой е мъжът във връзката?

Ей това е лгбт да ти скъса фашисткия гъз. Браво сладури, имате моята хетеро подкрепа.

Прекрасни сте!

Това е просто любов.

Колко сте сладки, перфектната двойка!

Така изглежда истинската любов!

Бисексуален Национален Съюз.

А това последното пък провокира различни догадки из социалните мрежи дали след излизането му от ареста Расате няма да е с разширени сексуални възгледи...