Содом и Гомор със Сузанита (Снимки 18+)

Топ
17:34 - 17 Юни 2020
24016
Содом и Гомор със Сузанита (Снимки 18+)

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад – Сузанита, скандализира за пореден път с фриволното си поведение. Младата певица едва дочака отварянето на дискотеките за да отиде на купон. Непълнолетната девойка лъсна в скандално видео, като на кадрите се кълчи и си показва задника, видя Lupa.bg.

Купонясването на Сузи се превърна във вакханалия от библейските Содом и Гомор. Клипът се превърна в обект на коментари, а сред дискутиращите се включиха, както връстници на девойката, които са отвратени от видеото. Повечето я хулят, че дава лош пример на младите си почитатели. 

На видеото се вижда как Сузанита танцува, вдига късите си панталони, като не остава нищо на въображението. „Какво направих, че заслужих да видя това“, „Така ли ги лекуват от наркотиците“, са част от коментарите под първото споделяте на видеоматериала.

Припомняме, че скоро Мурадова излезе от клиника за наркозависими. В телевизионен ефир на няколко пъти тя сподели, че лечението й е успешно, а в момента продължава да пие силни успокоителни, които явно полива с алкохол. Не е ясно как клубът е допуснал 17-годишната Сузанита, която е непълнолетна.

"Дискотеката също плаче за глоба. Ако не я допускат по заведенията след вечерния й час, няма как да прави такива зрелища из баровете", коментират потресени от видеото.