Софи Маринова: Липсва ми… малкият Гринго

През ключалката
17:11 - 01 Август 2019
14644
Софи Маринова: Липсва ми… малкият Гринго

Софи Маринова и Гринго сложиха край на брака си само два месеца след сватбата. Разводът им се превърна в типична индийска (ромска) драма и двамата започнаха да се замерят с взаимни обвинения. Оказва се обаче, че сладкогласната етрополка има и позитивни спомени от съжителството си с якия младеж.

Певицата проговори за причините, довели до решителната крачка от нейна страна. В полицията тя е пуснала половин дузина жалби срещу вече бившия си съпруг, който не спира да я тормози, изнудва и заплашва. Въпреки това Софи е споделила пред колежки, че в определен смисъл Гринго е оставил сериозна празнина… в живота й: „Правехме страхотен секс, почувствах се отново като 17, докато бяхме заедно. Може би защото вече съм зряла жена и разбирам повече от удоволствия, или защото той е толкова умел, но интимният ни живот винаги е бил за завиждане, колкото и да сме се карали”, откровеничи Софка.

„Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“, описва певицата тъмната страна от брака си.

Имало е много сдобрявания след тежките побои, признава Соф, при това все скрепени с много пот между чаршафите: „Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен… С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък“, заключава Маринова.