СОКОЛА ОТНОВО ЛЕТИ! Ахмед Доган води листата на ДПС в Кърджали

Почетният не е избиран за депутат от 2009 г.

Политика
22:06 - 09 Август 2024
6574
СОКОЛА ОТНОВО ЛЕТИ! Ахмед Доган води листата на ДПС в Кърджали

Шефът на ДПС-Доган Джевдет Чакъров обяви сензационната новина, че почетният председател ще води листата на партията в Кърджали пред Областния съвет на партията в града.

Новината изскочи на среща на Чакъров с част от Областния съвет на ДПС в Кърджали, в която участваха бившият кмет Хасан Азис и приближените му бизнесмени.

В града край Арда дойдоха и някои от изключените от ПГ на ДПС народни представители от различни региони. Чакъров дойде с охрана, което определено не се хареса на присъстващите. 

Ахмед Доган ще участва активно и в консултациите за определяне на кандидатските листи, съобщи от Чакъров. Традиционно почетният председател реди листите в „сарая“ в столичния квартал „Бояна“ след разговор с номинираните по области.

Сензацията беше потвърдена и от Илхан Кючюк, който преди минути я сподели със следния коментар:

Истинският лидер е този, който поема отговорността в трудни моменти. Точно това имах предвид, когато преди повече от месец казах, че Лидер се следва!

70-годишният Ахмед Демир Доган за последно беше избран за депутат на 5 юли 2009-а година. През 2013-а той се оттегли в Сараите си.