SOS! Светлана Гущерова остава без нос

Топ
17:39 - 06 Юни 2022
13759
SOS! Светлана Гущерова остава без нос

Светлана Гущерова е сериозно застрашена да остане без нос. Блондинката има множество операции на обонятелния си орган, който става все по-изчезващ, забеляза Lupa.bg. Многодетната майка запълва многото си свободно време с посещения при любимата си дерматоложка, която й прави всевъзможни интервенции по лицето, шията и ръцете. 

Последователите на бившата еротична моделка забелязаха носа й, който като нищо ще изчезне до края на годината, за разлика от него, устните й стават все по-големи и надути, за да е пълен комичният й вид. Блондинката по-скоро се загрозява с корекции, отколкото да се разкрасява. Вманиачаването й няма да доведе до нищо добро, смятат последователите й. 

Силиконката очевидно държи да е красива, млада и слаба за мъжа си Християн, без да осъзнава, че няма мужда от повече вталяване, разкасяване, а още по-малко подмладяване, защото е на 34 години. Блондинката хукна да се разкрасява почти веднага след раждането последното й дете КиВи, обявявайки, че ботоксът и хиалуронът са й липсвали най-много през 9-те месеца в очакване на бебето.