Светльо Витков: Който може да си позволи да не се интересува от политика, значи - живее добре!

Искам да живея в нормална държава, където всеки, доказал качества и способности – да може да се радва на добър живот

Новини
11:23 - 16 Май 2019, Обновена на: 06:23 - 16 Май 2019
4453
Светльо Витков: Който може да си позволи да не се интересува от политика, значи - живее добре!

10 дни преди изборите за Европарламент лидерът на "Глас народен" - Светослав Витков, сподели вижданията си за нещата от живота, политиката и промените, за които се бори и които трябва да се осъществят.

В личния си профил във Фейсбук Витков написа:

„Що ти е бе, Светльо да се занимаваш с политика? Пей си там песничките и не се занимавай с глупости.

Политиката е за сериозни хора. Взе милиончето, купи си мерцедес, зад тебе е Бриго и леля ти – Мими Виткова... стига ти толкова. Какво повече искаш?”

Искам всеки доносник, кариерист и гъзоблизец в България да полудява от факта, че някой може да направи нещо сам в тази държава.

Без да е нечий роднина или подлога. И да се пръска от яд, че той не е успял да го направи.

А, сериозно казано, искам да живея в нормална държава, където всеки, доказал качества и способности – да може да се радва на добър живот, без да е необходимо да се превръща в горепосочените мижитури.

Дали ще успеем? Не знам. Зная само, че ако стоя и чакам, някой да направи нещо - нищо няма да се промени. Особено в посоката, която желая. Затова ще продължа, колкото злоба и завист да ме заливат. Боли ме гъза! Няма какво да губя… а и съм за малко, както се казва!

Смятам, че политиката е за всеки нормален човек, който не е съгласен с положението, в което се намира. А който може да си позволи да не се интересува от политика, значи - живее добре!

Колкото повече хора разберат това, толкова по-бързо ще настъпи промяната към добро!