Свиленски: Кой изяде главата на детето?

Вие сте новите варвари на България, обърнаха се социалистите към ПП-ДБ

Политика
12:33 - 21 Декември 2023
6626
Свиленски: Кой изяде главата на детето?

Рязането на торти с главата на детето и войника от Паметника на Съветската армия показа от трибуната в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Това са коледните празници и злорадството от най-голямото им постижение на ДСБ, ето ги снимките, българи. Трябва да сложим край на това беззаконие и срам. Няма да цитирам Ботев, но вие сте, вие сте новите варвари на България.

Това обяви от трибуната в парламента Георги Свиленски по повод коледния купон на управляващите, които си разрязаха торта с разчленения МОЧА. 

"Кой от партито е изял главата на детето?, попита гневно червеният депутат.

Георги Свиленски показа снимките на медиите в кулоарите на НС. По думите му на едната снимка се вижда и лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев.

От своя страна Иван Ченчев обяви мероприятията за фашистки и поиска оставката на всички от снимките, които заемат публични длъжности.

Ако бяхме в нормална държава, щеше да има чутовен, грандиозен скандал. Българските „демократи отрязаха главите на демокрацията, а по-лошото е, че режат и главата на нацията, тъй като я противопоставят, отбеляза Ченчев.