Таслаков от "Възраждане": Набих бияча си, добре съм!

Политика
17:20 - 24 Януари 2023
2983
Таслаков от "Възраждане": Набих бияча си, добре съм!

"Добре съм. Справих се с нападателя. Той има повече поражения. Нищо ми няма. Не ми звънете, нямам батерия". Това написа на страницата си депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков, за когото от партията му съобщиха, че е бил заплашен с пистолет по-рано през деня.

"Таслаков е вторият народен представител от ПГ на "Възраждане", който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани", съобщиха от "Възраждане".

Скандалният син на панагюрския кмет - Иван Белишки, ме стар познайник на полицията. Той е поставил сигнална лампа в мощния си ягуар и обикаля пътищата без проблем.

Преди година въпросният е предизвикал катастрофа, като е бил в нетрезво състояние. Тогава едва не затрива четирима души, но това не го възпира. Според съгражданите му, историите с Белишки наподобяват тези на Георги Семерджиев - лампи, радиостанции и хора в полицията, редовно нарушава правилника без наказание.