Татяна се обясни в любов

Нещо за четене
11:12 - 06 Юли 2020
2754
Татяна се обясни в любов

Коронакризата разтърси сериозно пластовете и в родния шоубизнеси след няколко месечно затишие фолк звезди се надпреварват коя ще направи по-успешна песен, за да бъде част от нощните клубове, които отскоро работят. 

За разлика от клишетата и познатите песни с еднакъв ритъм и текст, певицата смело представя в разгара на лятото балада със силен текст, който сама пише.

”Хубаво е, когато един изпълнител прави музика, без да се съобразява с масовката, а когато нещо е преживяно и истинско няма как да не докосне и слушателя! И за да не разочаровам хората които очакват и нещо бързо от мен, много скоро ще имат удоволствието да чуят и ремикс на “Добре дошла любов", споделя Татяна.

Татяна винаги е пазила личния си живот, но с "Добре дошла, любов" тя прави признание към любимия си, с когото живеят заедно вече година. 

"Благодаря на себе си и на Бог затова, че се чувствам изпълнена и жива, за да мога да изпея и напиша подобен текст и най-вече на моята половинка, която провокира всичко в мен. Любов за която се борихме взаимно и двамата вече една година", допълва изпълнителката. 

"Представям ви песента ”Добре дошла любов”, която изпях и написах, така както се чувствам и дишам всеки ден. Песента, която всеки път ме кара да настръхвам и да се вълнувам по един необичаен начин, а може би това е любовта. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна и вас, и да ви дам поне малка частичка любов, защото това е най-голямата сила, която ни кара да живеем пълноценно", написа тя в социалните мрежи и даде ясно да се разбере, че е щастлива в личен план. 

"Нека това лято е най-прекрасното, за всички и ни носи повече истински неща в живота! Обичам ви", пише в заключение тя.