Тъжен финал: Уили от "Алф" умря опозорен след гей скандал

Напусналият ни актьор Макс Райт се пропи и продруса, залюби санитар в Германия

Нещо за четене
16:11 - 28 Юни 2019
32413
Тъжен финал: Уили от "Алф" умря опозорен след гей скандал

Починалият вчера актьор Макс Райт, изиграл ролята на Уили Танер в сериала „Алф”, си отиде опозорен. В последните години някогашният любимец на зрителите се отдаде на перманентни алкохолни запои и разюздан живот, пише сп. „Нешънъл Инкауайърър”.

8 години преди да си отиде, когато бе на 67-годишна възраст, Макс Райт изненадващо обяви, че е гей. Оказа се, че той цял живот е мамил жена си Линда, от която има две деца. Двамата не се разведоха, но заживяха отделени. „Беше шокиращо да науча това, след като бяхме семейство 45 години”, заяви преди години унизената му съпруга Линда, която почина през 2017 г. Двамата имат две деца - син Бен и дъщеря Дейзи, които спряха да общуват с татко си.

През 2017 г. Макс Райт бе заснет в нетрезво състояние да мъкне кофа за боклук

През януари 2000 г. Макс Райт е арестуван да кара пиян в Лос Анджелис. Осъден е на пробация. Следва още един арест, пак за шофиране в нетрезвно състояние през 2003 г. Тогава му се наага да признае публично, че е алкохолик, а малко по-късно потвърждава слуховете, че е гей.

През 2017 г. в интернет сайтове плъзнаха клипове, в които той пуши марихуана с други двама хомосексуалисти, с които преди това правили секс. Лъсва и другата зависимост на Уили от "Алф" - към леките наркотици. Дни след скандала, съпругата му Линда, с която не живят заедно, умира. Тогава долетява вестта и че Уили Танер е банкрутирал и къщата му е пред конфискуване.

През май 2018 г. се заговори, че актьорът живее в Германия и е намерил щастието с друг мъж - санитар, с когото се влюбили през сайт за гей запознанства. Партньорът му даде интервю пред немския в. „Билд”, в което разказва, че Макс изобщо не обичал да се връща към ролята на Уили Танер в „Алф”. Срамувал се от сериала и го възприемал като абсолютно падение в кариерата си.

"Алф" направи Макс Райт известен в цял свят, но и го съсипа