Теодора от „Фермата” пред Lupa.bg: Реакцията ми към Пламен беше пресилена

Коментар
20:55 - 25 Ноември 2021
26712
Теодора от „Фермата” пред Lupa.bg: Реакцията ми към Пламен беше пресилена

Теодора Дякова напусна „Фермата” в събота след оспорван дуел срещу Ваня. Тя е на 35 години, от Стара Загора, но живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес. Когато е на 16, преживява тежък инцидент. Пада с кола на дъното на река и изпада в кома. Казва, че тогава е усетила смъртта. Оттогава вярва в доброто в хората и иска да направи света по-хубаво място. Преди шест години Теодора печели зелена карта и заминава в САЩ с мъжа си - футболиста Танко Дяков и дъщеря им. По нейно желание остават в Чикаго. Днес съпругът й има успешен бизнес, а Теодора прави бижута от натурални камъни, които продава в моловете на Чикаго. Сертифициран инструктор е по Kango Jumps, има опит и като брокер. Потърсихме Теди след отпадането й от шоуто и тя ни разказа за изживяването си във формата, за стратегиите, приятелствата и разочарованията.

- Как се чувствате вече извън „Фермата”?

- Чувствам се добре и сред свои хора, надявам се с останалите участници да продължаваме да се събираме и след „Фермата”.

- Правите ли си паралел между живота вътре и в реалността?

- Животът във „Фермата” си беше едно приключение, а животът в реалния свят е същият, в който съм живяла преди шоуто. Едното е прекрасно изживяване, а другото е моят свят. Единствено мога да взема позитивното, отношенията, които създадохме вътре.

- Кой е най-паметният ви момент в шоуто?

- Едно от най-прекрасните и силни събития вътре беше кръщенето на племенника на Лори и дъщерята на Кико.

- От битова гледна точка какво ви липсваше във „Фермата”?

- Нищо не ми липсваше. Нито козметика, нито техника, нито удобства. Бях наясно къде отивам. Бях готова нищо да не ми липса и нищо не ми липсваше.

- Вие имахте ли стратегия?

- Не, нямах. Бях много наясно, че няма да изкарам много дълго във формата. Даже се учудих, че изкарах по-дълго от очакваното. Исках да си изживея приятните моменти, да опозная хората. Стратегията е за участници, които влизат с ясната идея да играят играта. Моята представа беше да си изживея емоцията. Не съжалявам, че нямах стратегия.

- И в реалния живот ли сте толкова емоционална, в предаването ви виждахме да плачете в почти всеки епизод?

- Много съм емоционална, но във „Фермата” са показали само когато плача. Независимо дали от тъга или от щастие. Вътре съм имала много моменти на инфантилност, но те не са излъчени, явно е било по-интересно как рева. Да, емоционална съм, но не всичко завършва със сълзи.

Теодора на Арената

- Как приемате шегите на тази тема? Някои коментираха, че благодарение на вас всички водоеми в България вече са напълнени.

- Чувах доста неща, интересно ми е. Че съм пресъхнала, че лицето ми е толкова младолико заради сълзите. Теди Папазова ми казват (б.а. от Тити Папазов). С усмивка приемам всичко. Има и негативни неща, но аз съм наясно какъв човек съм и не се терзая.

- Докога ще останете в България?

- Очаквам семейството ми всеки момент да се прибере от САЩ и ще изкараме коледните празници в България. След това ще се върнем в Чикаго.

- Мислите ли да се върнете за постоянно?

-  Сложно е заради дъщеря ми, която е ученичка. В Америка ходи успоредно на американско и българско училище. Нейната адаптация би била по-плавна при такова решение и единствено това ни спира за по-дълго завръщане. На мен ми се иска да се върнем и да поседим, защото ми липсва родината. Ковид обстановката благоприятства за да можем да се върнем и дистанционно да работим. Моят бизнес с бижута ми позволява да работя от разстояние и правя всичко възможно да го пренеса и тук. Онлайн обучението също помага за тези ни планове.

- Мъжът ви как реагира на слуката с Пламен? (Той изпрати кодирана тайна бележка до Теди, като написа “Целувам те по кривите палчета“).

- Никак. Той е много зает, не гледа „Фермата”. Той е над нещата, не съм имала проблеми. Моята реакция вътре беше леко пресилена.

Пламен постоянно се навърташе около Теди

- Разочарована ли сте от някой от участниците?

- Не. В Америка научих, че да съдиш някого означава да хвърлиш пръв камъка. Единствено с Чавдар имахме разминаване за кой какво казал, какво показал, но с никого не съм в лошо отношения. Всеки си носи кръста и друг да го съди, не аз.

- На кого ще стискате палци да стигне до финала?

- Мартина, Кико, Пламен и дори Живка. Свалям шапка на стратегията на Живка. Всеки от четиримата си е цвят и са готини.

- Не споменахте Любо, че ще му стискате палци.

- Не мисля, че Любо е там за парите. Той самият би отстъпил мястото си на хора, които имат по-голяма нужда от наградата. Любо си има късмет и сила, няма нужда от моите палци.