Терзиев: Бонуси за служителите в градския транспорт ще има

Актуални новини
13:19 - 11 Октомври 2024
3712
Терзиев: Бонуси за служителите в градския транспорт ще има

Бонусната система за служителите в градския транспорт ще има, обяви след среща със синдикатите кметът на София Васил Терзиев. На нея градоначалникът е представил предложенията на столичната община в тази посока. Той изрази надежда до средата на следващата седмица синдикалните организации да запознаят служителите, за да може споразумението да бъде подписано.

Във връзка с искането на ГЕРБ-СДС за извънредно заседание на Столичния общински съвет, Васил Терзиев отговори:

 "Те като гледам, са си пратили списъка към Дядо Коледа с желания за изслушване. За какво от всичките тези работи? Те някои от тях са толкова несъстоятелни. Те са в предизборна кампания, чудят се какво да измислят. Ние пък се чудим как да решаваме истинските проблеми на града и да балансираме с всичките тези проблеми, които именно те са сътворили през годините и сега на нас ни се налага в движение, докато те правят кампания, ние да се чудим как да ги оправяме всичките, едно по едно".

По-рано групата на ГЕРБ-СДС поиска извънредно заседание на местния парламент, на което Терзиев да бъде изслушан във връзка с трафика, градския транспорт и пътната безопасност в София.