Тогава ще е късно! 4 житейски ситуации, в които ще искате да имате здравна застраховка

Нещо за четене
13:08 - 29 Ноември 2021 (обновена)
2767
Тогава ще е късно! 4 житейски ситуации, в които ще искате да имате здравна застраховка

Има различни видове застраховки живот и здраве, но поговорката „по-добре късно, отколкото никога“, тук е безсилна

Каквото и да се случи, винаги е за предпочитане да сме подготвени и да сме си създали сигурни условия за повече спокойствие. Разбира се, непредвидимите житейски ситуации са с какъв ли не характер, но това не означава, че нямаме инструменти да им противодействаме.

С една здравна застраховка онлайн например можем да се спестим множество главоболия, а и да облекчим максимално бедите си. На практика всичко е по-маловажно от здравословното ни състояние във всеки един момент от живота, което поставя темата на приоритетно място.  

1. Рискови казуси

При трайна неработоспособност ще оцените предимствата на комплексната здравна застраховка. Идентична е картината и при временна невъзможност да полагате обичайните си задължения по трудов договор.

Предстоят Ви болнични разходи – отново имате партньор, ако вече сте избрали доверена компания за целта.

2. Изцяло здравни въпроси

Не е необходимо да се намираме в критично положение, за да се наложи да посетим болницата, където разчитаме да получим лекарска помощ. В тази и във всяка друга подобна ситуация, ние можем да разчитаме, че ще възстановим направените разходи, включително и тези за медикаменти.

Подкрепата е осезаема в случаите, когато търсим специалист на ниво. Повечето от тях не работят по здравна каса и винаги имаме готовност да заплатим за прегледите, но това от своя страна рефлектира върху месечния ни бюджет.

3. Тежки заболявания

Здравната ни застраховка може да бъде пакетна при болничен престой или за второ медицинско мнение. Покриват се разходи при лечение на злокачествено новообразувания, байпас на коронарната артерия, смяна на сърдечна клапа, неврохирургия, трансплантация и други.

Всички тези негативни сценарии са не просто повод за анализ. Преценете разумно възможностите си да посрещнете адекватно неприятностите и направете решаващата стъпка в правилна посока.   

4. Инвестиционни намерения

Оптималният вариант е да сте здрави, а застраховката да играе ролята и на спестовен влог. Чудесна опция, която се случва паралелно във времето.

Също така, инвестираната сума във фондовете Ви реализира доходност на по-късен етап, а и сте защитени максимално за рискове при смърт и трайна нетрудоспособност. 

Разгледайте онлайн предложенията на Crediport.bg, които няма да отнемат от ценното Ви време. Делят Ви само няколко кликвания до проучване на условията, попълване на формата и получаването на индивидуална оферта за здравна застраховка.