Топ красавица разведе боса на хакерите Иван Тодоров (снимки)

Нещо за четене
12:11 - 01 Август 2019
88876
Топ красавица разведе боса на хакерите Иван Тодоров (снимки)

Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност „Тад груп“ Иван Тодоров върти бурна любов с млада красавица, заради която се е развел със съпругата си Венета, съобщава седмичникът „Уикенд“.

Кибер босът Иван Тодоров се разведе със съпругата си Венета заради стройната красавица Гергана

Според изданието 41-годишния баровец живее под един покрив с 15 години по-младата от него брюнетка Гергана в просторен мезонет в затворен и строго охраняван жилищен комплекс в софийския квартал „Бояна“. Тодоров, чието богатство се оценява на над 20 милиона лева, закупил тузарското жилище от строителната фирма „Артекс“, нашумяла покрай небостъргача „Златен век“.

Секси приятелката на Иван Тодоров е на 26 и произхожда от заможно семейство. Дългокраката Гергана е завършила висше образование в престижен университет в Лондон. Хубавицата е известна сред любителите на нощния живот в София с разкрепостеното си поведение и непринуден чар.

Младата Гергана пръска чар и сексапил из нощните заведения на София

След хакерската афера, в епицентъра на която попадна Иван Тодоров, красивата Гергана побърза да изтрие общите си снимки с него социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Нейни приятелки обаче довериха, че го е направила по настояване на любимия си, който вчера вечерта бе пуснат от ареста под гаранция от 100 000 лева.

Босът на "Тад груп" обитава с гаджето си Гергана просторен мезонет в тузарския затворен комплекс "Стела Бояна", изграден от скъпчиите от "Артекс"

Иван Тодоров е обвинен като подбудител за хакерския пробив срещу системата на НАП, а срещу него е пропял служител в „Тад груп“. Негови съпроцесници са 20-годишния Кристиян Бойков, който бе задържан първи още преди 2 седмици, както и търговския директор на дружеството за кибер сигурност Георги Янков.