Топ разузнавач пред Lupa.bg: Манолова не е срещу ГЕРБ, просто иска стола на Фандъкова

Димитър Димитров е категоричен, че кандидатът за кмет на София трябва да е Корнелия Нинова

Политика
18:10 - 21 Септември 2019
21139
Топ разузнавач пред Lupa.bg: Манолова не е срещу ГЕРБ, просто иска стола на Фандъкова

Димитър Димитров е кадрови офицер от РУ-ГЩ, отдел „Нелегално разузнаване” от 1 септември 1978 г. до 1 септември 1993 г., член на БКП и БСП от 1974-а до приемане на Закона за деполитизацията на ВС на РБългария. Топ разузнавачът възстановил членство си в БСП на 25 юни 2019 г. Пред Lupa.bg Димитров направи убийствен анализ за предизборната какафония в София.

Според него „гражданският кандидат” Мая Манолова не е против ГЕРБ, а просто иска стола на Йорданка Фандъкова.

Ето пълния текст на анализа:

Другарко Нинова, някакви въпроси?! Въпроси няма! След заявлението на Мая Манолова „Ако от БСП искат битка с ГЕРБ, да си издигнат свой кандидат”, водят до няколко извода:

1. Манолова не е срещу ГЕРБ, т.е., алтернатива на ГЕРБ, а чисто и просто иска да заеме мястото на настоящия кмет Йорданка Фандъкова.

2. Програмата на БСП като алтернатива на управлението на кабинета „Борисов 3” не се споделя от Мая Манолова. Тя си има Инициативен комитет, който няма нищо общо с БСП и има собствена програма и собствена листа за общински съветници.

3. Ако Мая Манолова е лицето на БСП в София и знаме на алтернативата, жалко за социалистите не само в София.

4. Мястото на Мая Манолова зае заместник-омбудсманът Диана Ковачева, която е бивш правосъден министър в правителство на Бойко Борисов. Омбудсманът Диана Ковачева си работи тихо и кротко и не се изживява като тв звезда като предшественичката си!

И последно:

Още има време БСП да издигне свой кандидат за кмет в София! Това трябва да е Корнелия Нинова, лицето на БСП за алтернативата не само в София, но и в цялата страна!

Борисов така започна, кмет на София, а след това премиер! Сега има апетити към президентското кресло, но тук удря на камък, то отдавна е заето от достоен генерал!