Тото копае дъното: Бистри "измамата COVID" с доц. Мангъров

Двамата с часове предупреждаваха за появата на световна диктатура и вредата от маските

Шоу
12:03 - 16 Февруари 2024
5131
Тото копае дъното: Бистри "измамата COVID" с доц. Мангъров

Врачанският хитрец Йонислав Йотов - Тото възстанови подкаста си, след като се беше покрил за няколко месеца след отвратителния скандал с Тити Папазов и промоцията на насилие над жени. За съжаление обаче малдото рапърче не си е научило урока и стартира предаването си с нова гнусотия - конспиративен разговор с доц. Атанас Мангъров.

Вместо да се придържа към шоуто, Тото явно е решил да трупа гледания с психо теории като полк. Николай МАрков, Киро Брейка и Киро Скалата и да навлезе в световната политика.

Двамата с Мангъра с часове бистриха появата на световна диктатура и вредата от маските. "Все едно ти да пушиш, аз да си туря маска и да си мисля, че не гълтам пушек", заяви доцентът на Тото, което е достатъчен повод директно да му бъде отнета медицинската диплома.

За СЗО Мангъров каза: "Там има един малък черен човек, който прави това, което му се казва", като очевидно визираше шефа на организацията Тедрос Гебрейесус.

Тото е видимо надебелял и улегнал

Иначе Мангъров каза и интересни неща за Здравната каса и за това как болниците източват вноските ни. Как се приемат пациенти без оплаквания, за да се монетаризират клиничните пътеки.

Разбира се обаче, не каза дума защо прави прегледи на стойност между 150 и 300 лева в държавния си кабинет, без да издава касова бележка.

Тото, видимо надебелял след паузата далеч от ефир, беше учудващо сериозен и изтупан в селски анцуг, се изживяваше като истински журналист. Да видим докъде ще го докара с такива гости.