Този изрод насъсква питбула си срещу жива стръв (Снимки)

Жестокостта се е разиграла през нощта в Пловдив

Новини
14:20 - 01 Юни 2023
3431
Този изрод насъсква питбула си срещу жива стръв (Снимки)

Мъж насъсква питбула си срещу жива стръв. Жестокостта се е разиграла тази нощ в Пловдив. Мъжът е насъсквал домашния си любимец да убива клети бездомни кучета в града. Има ранени кучета, които са настанени за лечение в клиника в града под тепетата, научи Lupa.bg. В социалната мрежа осъдиха левента, чиято самоличност все още не е установена, но се предполага, че се казва Тодор Василев, който не за първи път върши подобни неща, а само преди година питбулът му е разкъсал котка, който изродът е ползвал за стръв.

"Моля всички които имат информация за този индивид да се свържат с мен ! Снощи около 3-3:20 по нощите е насъсквал пит була си към други кучета и явно има пострадало, целия квартал се е събудил от плача на животно след което са чули психопата да пита пит була си “ хвана ли го най- накрая” ! издирва се и пострадалото куче ! Пловдив - Тракия бл. 82 . Гарантирам конфиденциалност . Споделете. Моля всички които живеят в Тракия да св оглеждат за нахапаното куче !!!! Предполагам, че е едно черно средно на ръст ! Района му е там, а го няма ! След обстойно оглеждане има нахапано по муцунката на едно от нашите кучета , настанено е в Провет" - пише Дияна Плачкова, която обещава да не остави нещата така, а изродът да бъде подведен под отговорност. 

Това е мъжът

"Отнемане на кучето, без право за гледане на животни. Солидна глоба. Това трябва да е закона за такива гаври причинени умишлено. Жалки подобия на човеци", "Този го пуснете в клетка с няколко питбула като го хванете-изрод мръсен" и "Заради такива идиотчета,много хора мразят питбулите"  - това са само малка част от коментарите на потресени граждани. 

Кръв от ранениете кучета