Тренд: Ген. Мутафчийски “грее” от нокти и прически

Топ
13:49 - 06 Април 2020
7423
Тренд: Ген. Мутафчийски “грее” от нокти и прически

За красотата ограничения и забрани няма! Това доказа талантливата маникюристка Вероника Димитрова от Пловдив, която повече от успешно успя да пресъздаде образите на Бойко Борисов, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев. 

Мини произведенията на изкуството са изрисувани върху ноктите, а това със сигурност ще е най-хитовият маникюр този сезон, пише Trafficnews.bg. 

Освен добри художествени умения, творението на пловдивчанката има за цел да напомни и едно от най-важните правила по времето на социална изолация - хората да спазват 2 метра дистанция един от друг.

Портретите на премиера, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев са отделени един от друг с помощта на безцветни нокти, върху които със стрелки е посочена препоръчителното разстояние - 2м. 

"Не работя заради извънредното положение, но това не ме спира да творя" - споделя пред Trafficnews Вероника Стефанова. 

Идеите с образите на тримата най-гледани българи в момента се раждат една след друга и всеки ден в интернет пространството можем да видим какво ли не. Разбира се, за да направиш нещо подобно не е нужна само сръчност, но и талант, а сред най-дейните под тепетата определено са стилисти и маникюристи. 

Припомняме, че наш стилист нарисува образа на началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски върху скалпа на свой клиент. Нестандартната прическа е дело на Асен Налбантов, в общ проект с Christian of Roma Academy, който цели да покаже, че тази професия е едно истинско изкуство и талант.

Стилистът споделя, че изображението на генерала е било трудно, но за него няма нещо, което да не може да се изобрази върху глава. Асен Налбантов, чиято страст са мъжките прически, заяви, че творението му ще стои поне седмица на главата на клиента му.

Преди дни образът на шефа на Националния оперативен щаб се появи на билборди в Дупница, а след това и на торта в Перник.