Триъгълно НЛО лети над Солт Лейк Сити (ВИДЕО)

Черният обект е само на 400 метра над земята

Мистика
23:11 - 07 Февруари 2023
6656
Триъгълно НЛО лети над Солт Лейк Сити (ВИДЕО)

Черно триъгълно НЛО е заснето над столицата на американския щат Юта Солт Лейк Сити. Според очевидеца, направил видеозаписа на аномалното явление, той е заснел този странен обект през септември 2022 г. Първоначално НЛО-то е неподвижно, но след това започва плавно да се движи на север и изчезва от погледа.

Очевидецът смята, че обектът е бил триъгълен, а размерите му са около 20 метра. Местоположението, когато е забелязано за първи път, е точно над високите сгради в центъра на Солт Лейк Сити на видима височина около 400 метра над земята.

Известният уфолог Скот Уорин предполага, че НЛО-то не е част от американските военни стелт изтребители, често виждани над Юта. Но има вероятност това да е легендарният стелт самолет TR3B на ВВС на САЩ с модифициран дизайн, смята уфологът. Но като се има предвид, че военновъздушните сили на САЩ няма да летят с TR3B през деня, за да го скрият от обществеността, Уоринг вярва, че това е истински извънземен кораб. Обектът изглежда има прозрачна или отразяваща издатина в долната част.