Уелсец превърна дома си в къща на ужасите , за да преодолее страха си от паяци

Празничната декорация на дома на 40-годишния Дани Харгрийвс включва надгробни камъни, скелети, черепи

Новини
13:27 - 31 Октомври 2019
2449
Уелсец превърна дома си в къща на ужасите, за да преодолее страха си от паяци

Жител на Уелс е превърнал дома си в къща на ужасите за празника Хелоуин, воден от желанието си да преодолее неимоверния си страх от паяци, пише в. "Дейли стар".

Празничната декорация на дома и градината на 40-годишния Дани Харгрийвс от Ландаф включва макети на паяци, надгробни камъни, скелети, черепи. За да преодолее арахнофобията си обаче, уелсецът се насилва да изработи реплика на чудовищен паяк, разкъсващ мъртво тяло, и да я монтира пред къщата си.

В процеса на работа Дани Харгрийвс, който ръководи собствена компания за специални ефекти, успява да се излекува от страха си.

"Преди се ужасявах от тези насекоми. Когато имаше паяк у дома, жена ми се заемаше с него", споделя Харгрийвс.
В подготовката за празника и декорирането на къщата активно участват и двете деца на Дани, Хари и Роузи.
Уелсецът разказва, че превръща дома си в къща на ужасите от миналата година, когато решава да изненада дъщеря си - голяма почитателка на Хари Потър, с тематична декорация. Тази година обаче начинанието има и терапевтичен ефект.

"Миналата година хората отбиваха автомобилите си, за да разглеждат украсата. Не липсваха и такива, което ме питаха защо го правя. Целта ми не е да плаша никого, но в крайна сметка това е Хелоуин", казва Дани Харгрийвс.