УЖАС! Тази лелка Жени Калканджиева ли е?

Шестата по красота в света подпухна и се сбабичоса

Шоу
17:31 - 22 Февруари 2024
15955
УЖАС! Тази лелка Жени Калканджиева ли е?

Само ден преди да подкара 50-ака във вторник някога най-красивата българка Жени Калканджиева уплаши гостите на модните награди "Коуд Фешън". Шестата по красота в света за 1995 г. излезе на сцената да връчва награди, но мязаше повече на случайно попаднала на събитието опърпана лелка от някое неособено ресурсно министерство, отколкото на модел, пък бил той и бивш.

Освен торбестите и неугледни дрехи, Калканджиева уплаши и с бледото си лице и торбите под очите, явно предизвикани от десетилетна употреба на алкохол и други вещества. Водещата на церемонията Маги Сидерова, която всъщност е кака на Жени, изглеждаше като нейна племенничка.

Това ли е шестата по красота в света?

Подпухналата Жени все пак заслужава аплаузи за това, че е успяла да се запази естествена и на прага на 50-те и видимо лицето й не е подлегано на пластични операции. Според много коментиращи обаче е време да намали темпото в личния си живот.

"Видяхме я във "ВИП Брадър", че хич не е чужда на пороците. Вече е улегнала дама с голямо дете, редно е да се държи по-порядъчно", пишат уплашени от вида на миската фенове.

Иначе Жени както обикновено замина да празнува рождения си ден в Италия, тъй като той традиционно съвпада със Седмицата на модата в Милано. Дано не е изплашила и тамошната публика.