В Африка погребвали НЛО

Мистериозното гробище се намира в Руанда

Мистика
18:49 - 13 Май 2023
5093
В Африка погребвали НЛО

От няколко години европейски и американски учени изследват гробище на извънземни в Централна Африка. То е открито през 2011 г., като точното му местонахождение се пази в тайна. Съобщава се единствено, че мистеризното откритие е направено в джунглите на Руанда.

Всички гробове си приличали, като във всеки имало по пет тела. „Ръстът им е много повече, отколкото човешкия. Съществата нямат уста, нос и очи. Затова предполагаме, че те са общували помежду си чрез телепатия или чрез някакъв биологичен радар”, казва швейцарският антрополог доктор Хюго Чайлдс пред репортери в Кигали, Руанда. Телата са погребани преди най-малко 500 години, като останките на съществата са много добре запазени.

„Опитваме да разберем как са се озовали на Земята, както и при какви условия са намерили смъртта си. В първия момент решихме, че сме попаднали на останките на древно селище. Но разкопките показват, че на мястото са погребани същества, които определено не са били жители на Земята”, допълва ученият.

Доктор Чайлдс предполага, че инопланетяните са дошли на нашата планета чрез НЛО. Но на Земята са се изправили срещу смъртоносен вирус. Очевидно чужденците не са имали имунитет към земните болести. „Въпреки това, може би някои са оживели и са напуснали земята, тъй като в близост до гробницата все още не сме открили космически кораб или поне останки от него”, допълва швейцарският антрополог.