В. Б. - Ч. с кърваво писмо: Съдя държавната хунта, утре решавам за Левски

Крими
15:07 - 19 Май 2020
8196
В. Б. - Ч. с кърваво писмо: Съдя държавната хунта, утре решавам за Левски

Издирваният Васил Крумов Божков явно е решил да замести редовните брифинги на НОЩ с по две медийни изяви на точен час дневно. Току-що милиардерът-беглец публикува поредното си кърваво писмо от Дубай, което ви предлагаме без редакторска намеса:

От януари досега хунтата, която управлява България наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин.

Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов - НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са за да се спазват. Утре в 8:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Бъдете здрави!