В настъпление: Дръзки красавици ошашавиха Алекс в "Ергенът"

Атрактивната Валерия принуди кавалера да ядат спагети като в "Лейди и Скитника"

Новини
22:15 - 21 Февруари 2024
8626
В настъпление: Дръзки красавици ошашавиха Алекс в "Ергенът"

Дръзки и атрактивни хубавици започнаха битката за сърцето на ергена Алекс в "Ергенът". Девойките си признаха, че конкуренцията ще бъде жестока и войната ще бъде "със зъби и нокти за сърцето на единствения мъж. 

26-те дами са смели, амбициозни, с различни професии и интереси, но всяка е твърдо решена да плени 28-годишния джентълмен.

Първата кандидатка се оказа с руски и монголски корени, реши да стартира предаването и срещата си с Алек, като му подари любовно писмо. Екатерина призна, че го е харесала от пръв поглед.

Втората направо шокира зрителите, след като нахлу на алеята пред къщата с пожарен автомобил и включени сирени. Габи излезе от него с маркуч, което наистина впечатли синеокия хубавец. 

Валерия от Дупница, която е студентка в УНСС, сподели през сълзи мъката си - наскоро е загубила майка си и е трябвало да поеме грижата за сестра си. Тя обаче реши да пренебрегне драматичната си визитка, като поднесе на Алекс чиния със спагети, които помоли да хапнат като в емблематичната сцена от "Лейди и Скитника".

Младенов обаче доста се притесни, и това явно не му се видя особено приятно занимание. 

Той се опита да избегне целувката, но момичето бе доста настъпателно. Валерия обаче се оказа най-агресивната дама, след като минута след запознанството с Алекс, се хвърли на врата му.