Ваня Костова: Псевдо снахата е атеист, няма да й дадем детето!

Певицата от "Тоника" отрича да е в дъното на раздялата на сина й Боян с жена му Стефания

Топ
17:44 - 16 Януари 2020
18077
Ваня Костова: Псевдо снахата е атеист, няма да й дадем детето!

Ваня Костова отрече да е в дъното на раздялата на сина й Боян с жена му Стефания. Двамата се разделиха с бурен скандал миналото лято, а сега водят война заради дъщеря си Ванеса. Певицата бе наречена "вещица" от младата жена, която я обвинява, че се е месила в брака им.

„Не аз съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдо снахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Те имат проблеми в отношенията си и затова се разделиха. Бях против, но след като не се разбират... Тя от мене видяла само добро. Изгледах внучката от бебе - не че ми е тежало, защото обожавам Ванеса. И сега е до мен! От лятото тя една седмица е при майка си и една при нас с Боян. Вече е ученичка в първи клас в музикалното училище и се дават пари за уроци. Стефания иска да отнеме родителските права от сина ми, а това не е редно, защото едно дете има нужда от двамата си родители, както и от майка - независимо каква е тя”, казва Ваня Костова пред в. "Галерия".

Певицата се зарича, че със сина й няма да допуснат родителските права да бъдат предоставени изцяло на нея. Настояват режима, при който малката Ванеса се гледа и от майката, и от бащата с помощта на бабата, да се запази. Заричат се да се борят до последно в съда за това. Костова е и против това родителските права да се дадат изцяло на сина й Боян - "и двамата са родители, и двамата я обичат".

Синът на Ваня Костова - Боян, в доброто старо време, когато се разбираше с жена си Стефания. Днес малката Ванеса се гледа една седмица от майката и една - от бащата и бабата 

Тя не скри, че може да наговори много неща срещу "псевдо снахата", но предпочита да замълчи. За нея атеист, каквато била Стефания, можела всичко да изрече. „Ще запазя публикациите с клеветите на майка й и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините й”, категорична е звездата от "Тоника СВ".