Василев към Биков: Кога станахте карикатура на диктатора Борисов?

Вашият кабинет ще остане като анекдот в историята, отсъди острието на ГЕРБ

Новини
15:17 - 21 Юни 2022
6076
Василев към Биков: Кога станахте карикатура на диктатора Борисов?

Остри атаки към управлението отправи острието на ГЕРБ Тома Биков. Това предизвика пък реакцията на финансовия министър Асен Василев и така адреналинът на депутатите в пленарна зала се вдигна, както по-рано отбеляза зам.-шефът на НС Атанас Атанасов. 

Биков разгневи Василев, като нарече Бойко Рашков "онзи комунист там" и изкрещя в изстъпление, че арестът на Борисов е бил незаконен. Той натърти, че въпросната акция е поръчана от Петков и извършен от „онзи комунист".

В отговор, вицепремиерът заяви, че той самият не се занимава с история, както Биков тврди за себе си и попита: Помня ваша книжка „Карикатура на диктатора г-н Борисов”, след което попита иронично: Как станахте вие карикатура на тоя диктатор?

Това вбеси Биков, който заяви, че кабинетът на ПП може да остане като анекдот и парадокс, но не и в историята. Евентуално ако в интернет някой чукне, ще намери нещо за вас, но не и в историята – не. На обиждайте тая сграда че бездруго е много обидена, разгневи се депутатът от ГЕРБ.

Що се отнася до това какво съм станал, не е ваша работа. Разбрах, че голямата промяна стига до крах, тя е подмяна. Ако сега  бях критик на Борисов, още веднъж щях да го харесам, натърти Биков.

За 1 година успяхме да си оправим и партията, и да си структурираме организацията и сме готови зда управляваме още веднъж.

Вие имате слабо чувство за хумор, не го използвайте, посъветва Биков в заключение.