Васко Кръпката: Милена се излага с конспирациите, но за гейовете я подкрепям!

Стане ли опасно да си казваш какво мислиш, вече ми напомня на едни други времена, заяви музикантът

Шоу
14:26 - 27 Септември 2023
2707
Васко Кръпката: Милена се излага с конспирациите, но за гейовете я подкрепям!

"Никак не подкрепям това, че Милена се впуска в някакви конспиративни теории, оплюва Запада и Украйна, споделя някакви хибридки от руските тролове... и т.н. Но в случая с това, че гейове я дадоха на съд, съм на нейна страна". Това заяви култовият музикант и седесар Васко Кръпката.

"С нищо не бива да се прекалява. Струва ми се, че западните общества започват полека да боледуват от пренаситеност, комплексарска толерантност към обратните, и малко чашата прелива. Вече е задължително във всеки филм да има черен - добре, ама и хомосексуалист - някак ми иде в повече. Задължителното ми идва в повече", добави изпълнителят.

"Настават времена човек да си мери приказките. Хубаво, ама Георги Минчев, мир на душата му, има песен: „Бира, секс и рокендрол, за да се знае кой е силният пол...”. Този великолепен хит сега би прозвучал полит-НЕкоректно, ами колко прекрасни стари филми има, в които има закачки с хомосексуалисти, които сега биха се изтълкували като подсъдни подигравки... че чак за такава шега в Канада забраниха песен на "Дайър Стрейтс" за заигравка с обратните.

Да, много от моите герои в рокендрола и в киното са проявявали коректност към хомосексуалистите, към проститутките, към травеститите, шегували са се с тях, приемали са ги, аз също ги приемам и имам приятели, но те не парадират със сексуалната си ориентация. Стане ли опасно да си казваш какво мислиш, вече ми напомня на едни други времена", каза още Кръпката.