Веселин Плачков призна кой командва в дома им

Да предупредя полицаите - утре тръгвам по магистралата за Казанлък, да не ме спират, защото Мариана Попова е нервна - заяви актьорът, който е под чехъла на жена си

Нещо за четене
11:27 - 20 Юли 2022
5039
Веселин Плачков призна кой командва в дома им

Веселин Плачков избухна срещу акциите на КАТ. Актьорът не е съгласен с това пътните полицаи да спират коли без видима причина. 

"Никой не може да ме спира без причина", каза той в "Преди обед", а Деси Стоянова го попита: "Ама как могат да те разберат има ли причина или няма?"

"Като не нарушавам правилата? Представете си, че има много стоянки на пътя. Тръгваш ти от тука до Бургас. Аз ако трябва да спирам през 50 километра, ще стигна вдруги ден. Второ, случвало ми се е - карам, сам съм с бебето, което спи в столчето отзад. Шофирам и си викам "Мале, само да не ме спрат", и те ме спряха. В момента, в който ме спряха, то се събуди. Викам "Защо ме спирате?", а те "Рутинно е". Е какво рутинно - карам с 50 километра, всичко ми е ОК, защо ме спря бе човек? Да предупредя полицаите - утре тръгвам по магистралата за Казанлък, да не ме спират, защото Мариана Попова е нервна", ядоса се екранният Васил Левски, който е под чехъла на жена си.