Веселка от „Фермата” показа новия си мъж

Двамата подготвят сватба, а след това ще решат дали ще има четвърто дете

Нещо за четене
12:35 - 16 Декември 2022
5205
Веселка от „Фермата” показа новия си мъж

Веселка от „Фермата” най-после повдигна завесата около поредния си и последен мъж. Победителката в последния сезон на „Фермата” разкри, че той не знаел, че тя е телевизионна звезда и не е с нея заради парите. И Веселка, и любимият ѝ Велин признаха, че са се събрали в труден и за двамата момент.

Нещата не потръгнали твърде добре в началото, защото трите деца на победителката го приемали като чужд човек. Именно уважението и прекрасното отношение към децата обаче убедило Веселка, че тъкмо Велин е мъжът за нея. Двамата признаха, че се подготвят да узаконят връзката си и да се оженят, но още не са сигурни дали ще има четвърто дете.

Тя призна също, че всъщност не е очаквала да спечели „Фермата: Мостът на времето”. „Победата ми щеше да е да стигна до финал”, коментира Веселка. „Бях себе си”, така победителката обясни успеха си, дошъл заради масовата подкрепа от зрителите.

Веселка каза също, че парите ще използва за бъдещето на децата си, но и за да развие бизнеса си, който е заведение, в което работи активно и Велин.