Веско Маринов: Кой е Лени Кравиц? Не бих дал и 5 лева да го слушам!

Това не е моят тип музика, не ми харесва, твърди бардът на баба и дядо

Топ
16:59 - 08 Август 2024
1936
Веско Маринов: Кой е Лени Кравиц? Не бих дал и 5 лева да го слушам!

Бардът на третата възраст Веселин Маринов забил жестоки лафове за концерта на Лени Кравиц на 6 август, който съвпадаше с изявата на нашия в Бургас. Хора от екипа на естрадната икона още се забавляват с остроумията, с които Веско ги заливал цяла вечер.

Запитан дали шоуто на Лени по някакъв начин не е отнело публика неговия концерт, Веско се разсмял искрено: "Ама моля ви се, всички билети бяха продадени много преди концерта, а имаше още 120 човека, които искаха допълнителни билети. Препълнено беше и всичко премина супер", похвали се изпълнителят на "Жълта лятна рокля".

Нещо повече - той втрещи с откровеността си като си призна, че и да е нямал концерт по това време, никога е нямало да даде пари, за да ходи и да слуша Кравиц. "Това не е моят тип музика, не ми харесва и не бих отишъл. Но е добре, че голяма звезда като него дойде у нас и пя", щедро го похвали Маринов.

Мрежата, разбира се, завря от коментари и отново погнаха Веско по темата с фенската му маса, чиято средна възраст е 80+. "Какво казваше Рачков в "Капките" - публиката на Маринов е 90 крака и 20 зъба", не се спират потребители в нета.