Виц от Слави: Знаете ли как се прави японска ч**ия (18+)

Новини
14:30 - 07 Септември 2021
18029
Виц от Слави: Знаете ли как се прави японска ч**ия (18+)

Скандален видеоклип, в който Слави Трифонов разказва мръсни вицове, взриви социалните мрежи. В групата “Гласът на Плевен” неизвестен автор е публикувал видео с текст: "1993 година. Прохождащият в шоубизнеса Слави Трифонов разказва вицове в автобус (18+)."

Видеото е с времетраене две минути и двадесет и пет секунди. На него се виждат пътници в автобус, а най-отпред е седнал шоумена и бъдещ политик Слави Трифонов, тогава звезда на предаването "Ку-ку". Автобусът се движи, Трифонов стои до шофьорското място, взел е микрофона и разговорът започва със думите: "Смятам, че е логично да ви кажа един виц…"

Следват още няколко вица. На кадрите е видно, че всички се забавляват. По-късно Трифонов се обръща към слушателите си и пита: "Каква тема предпочитате, те много са ми в главата…"Следват истории за това как се прави "японска чикия" ("Заравяш си к*ра в земята и чакаш земетресение"), как баща и сина му ходят на баня, как двама хомосекусалисти си наливат кафе в задниците, вицове за лекари и разказ за вълка и седемте козленца, но за възрастни.

Според източник на Lupa.bg, клипа е правен през 1993 г. по време на пътуване на екипа на "Ку-ку" за морето, където шоумените трябвало да изнесат концерт. Традиция било по време на тези пътувания кукувците да се забавляват и да си разказват смешни истории. 

Вижте видеото тук:

https://www.facebook.com/150962355843983/videos/797003764299734