Вижте 72-годишната д-р Куин на плажа. Бомба е!

Последователите на актрисата останаха втрещени от нейната удивително младолика визия

Шоу
17:02 - 20 Юни 2023
5589
Вижте 72-годишната д-р Куин на плажа. Бомба е!

Актрисата Джейн Сиймор, известна на нашата публика с хитовия сериал "Д-р Куин Лечителката", публикува кадри от почивката си в Коста Рика. 72-годишната красавица се кефи на плажа по бански в телесен цвят, сламена шапка и слънчеви очила.

"Топлината на настъпващото лято е като лек бриз, който вдъхва надежда в душите ни, напомняйки ни, че сред несигурността на живота винаги има място за радост. Нека се потопим в океана от възможности, да попием светлината на благодарността и да оставим душите си да полетят на крилете на безкрайните възможности!“, е написала Джейн към фотоса.

Последователите на актрисата останаха втрещени от нейната удивително младолика визия. Някои дори изразиха съмнение, че актрисата е на 72 години и я заподозряха в това, че си е направила пластична операция.

"Изглеждаш просто страхотно", "Каква красота!", "Публикувайте повече от тези снимки", пишат почитатели на звездата в коментарите.

За изкушените в биологията - на фотоса отлично се вижда, че очите на Джейн са с различен цвят. Това рядко генетично състояние се нарича хетерохромия