Вижте Лили Иванова на 120 години

Нещо за четене
13:57 - 18 Юли 2019
106448
Вижте Лили Иванова на 120 години

"Как ще изглежда Лили Иванова на 120 години?" - това е въпрос, който са си задавали много от феновете й. Мистерията вече е разгадана. Появи се снимка, която показва състарената певица, видя Lupa.bg.

Шокиращият фотос, на който примата изглежда буквално като мумия, е подигравка с изпълнителката на „Ветрове” и „Детелини”. Снимката от бъдещето е направена със специално мобилно приложение, което има филтър за състаряване на лицето. 

Новото популярно приложение за състаряване във Фейсбук набра скорост през последните дни и редица известни личности  нас и по света вече публикуваха състарени снимки. Някой зевзек очевидно е решил да експериментира и с образа на Лили Иванова.

Тази година певицата навърши официално 80 години. На 24 април естрадната икона имаше юбилей, но тя не го празнува. Сигулно цифрата я смущава, коментираха злостно по неин адрес някои. Милионите й фенове обаче й пожелаха здраве и да пее поне до 100.


От години естрадната динозавърка се старае да иронизира своята възраст.„Ама защо да празнувам 80-годишнина? Аз всъщност ставам на 100! Нали от години пишат, че съм все на 80”, сопна се малко преди празника си Лили. 

Кубратската легенда е известна с това, че никога не празнува рождените си дни, въпреки че към дома й винаги валят стотици букети. Тя никога не прави изключение. Но пък се радва на цветните феерии и с удоволствие позира пред стотиците букети.