Вижте палата на Димитър Рачков (Видео)

Комикът живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си приятелка Анита.

Нещо за четене
11:14 - 11 Юли 2022
21579
Вижте палата на Димитър Рачков (Видео)

Водещият Димитър Рачков не е от хората, които често излагат личния си живот на показ.

Малко се знае и за палата, който телевизионерът обитава в полите на Витоша. Резиденцията на комика, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж” край Панчарево, е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Рачков живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си приятелка Анита. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, често можеше да бъде видяна и бившата му Мария Игнатова, но днес тя живее със съпруга си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си, също в полите на Витоша.

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да плати 185 хиляди евро за двустаен дом, но без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лева, като в това число влизат пари за охрана и общите части. Наскоро Рачков участва в реклама на косачка за трева и показа разкошния си двор с морава и дървета, както и голямото куче, което охранява лукса. Анита пък снима как получава букет от любимия си и показа входа на хасиендата в красива пътечка през моравата и част от първия етаж, в които е хола.

Той е пълен с растения, а на земята е застлана кожа. Мебелите са в светли тонове, а красивата кръгла масичка е любимата на двойката за пиене на кафе и коктейли. От хола френски прозорци водят към двора, а кухнята изглежда като от списание. На втория етаж са спалните с бани, а гаражите имат топла връзка с къщата. Анита e отскоро в къщата, но Рачков е един от най-старите обитатели на баровското затворено жилище. Той първо купува тристаен апартамент в „Маунтин вю”, който дели с Мария, макар че двамата често се разделят, а после събират. След окончателната им разлъка Рачков продава това любовно гнездо и купува къща в същия баровски квартал, пише "Минаха години".

Видео https://www.instagram.com/reel/CfEFjcGIGlL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=