Вижте стриите на Андреа

Нещо за четене
16:39 - 29 Април 2022
4145
Вижте стриите на Андреа

Фолк певицата, която винаги се е стремяла да спазва порядките на фотошопа, този път изненада всички с последните си снимки. Андреа публикува кадри от почивката си в Египет, като този път очевидно е дала суровия материал без обработка на снимките. В резултат на което се виждат адски стрии по кожата на краката й. Дали заради тена, който е придобила на плажа, белезите се забелязват още повече. 

Стриите са резултат от рязко напълняване и отслабване. Наскоро изпълнителката беше публикувала кратко клипче, на което се виждаше, че е позаслабнала. Не е ясно с каква диета или метод го е постигнала, но при всички положения е дало резултат, но пък и е оставило незаличими следи по бедрата й, пише Хотнюз.


Феновете на певицата обаче й спестиха коментари за дефектите по кожата, като не спираха да я възхваляват, че е тяхната кралица. "Very Very beautiful Queen", четкат я и чужденците. Под друга от снимките също се забелязват стриите, като остава загадка, защо Андреа не е цензурирала недостатъците си. Но затова пък се е разкрачила така сякаш позира отново за "Плейбой".