Владо Михайлов разплака всички като Фреди Меркюри, cпечели рекорден вот в "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Актьорът и певец разтърси журито, участниците и зрителите с изумяващото изпълнение на "Бохемска рапсодия", Фънки и Веско Маринов му се поклониха

Нещо за четене
23:37 - 26 Март 2023
56665
Владо Михайлов разплака всички като Фреди Меркюри, cпечели рекорден вот в "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Сякаш Фреди Меркюри слезе от небето и пя в "Като две капки вода". С тези коментари се изпълниха социалните мрежи след изумителната имитация на Владимир Михайлов, който се превъплъти в Краля на рок музиката Фреди Меркюри и вокалист на група “Queen” като изпълни "Бохемска рапсодия". Актьорът и певец стана безапелационен победител в петия лайв на шоуто като спечели внушителните 111 точки - рекорден вот, който досега не е имало, откакто съществува шоуто.

Владо смаза конкуренцията си с невероятните си гласови възможности, с актьорска игра и с великолепното цялостно изграждане на образа. Като рокаджия и като човек, който от малък се възхищава на Фреди Меркюри Владимир Михайлов успя да предаде цялата енергия и мощ на таланта на Краля от легендарното му изпълнение на "Бохемска рапсодия" на стадион "Уембли".

За пръв път в цялата история на "Като две капки вода" жури, зрители, участници и ментори гласуваха единодушно за имитацията на Владо Михайлов като великия Фреди Меркюри.

Почти всички в залата плачеха, а на финала на изпълнението му цялата зала стана на крака, включително и журито в лицето на Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Асен Блатечки и Веселин Маринов. Винаги строгият Фънки и Веско Маринов пък се поклониха на актьора за блестящата имитация, с която взриви всички в залата и пред телевизионните екрани и накара зрителите да почувстват наистина изумителната енергия на Фреди.

Радвам се, че за пръв път в това шоу Фреди Меркюри не прилича на Милко Калайджиев, прояви чувство за хумор Фънки, а Веселин Маринов през сълзи поздрави актьора за страхотната имитация.

"Без думи! Това е най-уникалното изпълнение за вечерта! Плаках през цялото време! Фреди е жив! Поклон до земята пред таланта на Влади! Гениално изпълнение! Не мога да кажа имитация, това беше Фреди! На този свят не са много хората, които могат да влязат в образа на невъзможния за имитиране рок великан Фреди Меркюри. Владо се справи отлично. Отвя ги! Талант, отдаденост и много труд! И то за седмица подготовка", са част от зрителските реакции в мрежата по адрес на звездата от "Братя".

Следващия път Владо Михайлов ще има тежката задача да сложи друга корона - тази на естрадната прима Лили Иванова. За щастие, както той, така и останалите изпълнители ще имат две седмици за подготовка, а не една, заради изборите, които са в неделя на 2 април. Затова следващия лайв на "Като две капки вода" е на 9 април.

Първа на сцената тази вечер се качи Кали, която изпълни горещото парче на провокативната певица с ексцентрична визия, носителка на „Грами“ и „Оскар“ Лейди Гага – Judas. „Много й се кефя. Огромното ми притеснение досега ми изигра лоша шега. Но каквото сабя покаже.“ „Много яко начало! Изненадан съм, пеенето вървеше много добре, но и танците се получиха“, сподели Фънки.

Димо и Ралица се превъплътиха в звезден дует - певицата, претърпяла невероятни метаморфози, Бритни Спиърс и поп кралицата Мадона и предизвикаха бурни аплодисменти в залата с песента Me Against The Music.

„Ние сме в шок, още осмисляме какво ни се падна. Голяма работа ще трябва да хвърлим тук. Има и рап, и пеене, и танци. Това е най-голямата лъжица, която ще трябва да преглътнем. Трябва да сме много секси“, споделиха те. „Много сте добри!“, категоричен бе Асен Блатечки. "Димо се представи страхотно!", даде своята оценка Фънки.

Следваща на сцената се качи победителката от миналия лайв Дара, на която Бутонът на късмета отреди да влезе в обувките на английската поп банда Right Said Fred и да изпълни световния им хит I’m Too Sexy (дебютното парче на първия им албум Up (1992). „Поздравявам всички фитнес маниаци с това парче! Очаква се стабилно пеене“, сподели Дара. "Докара страхотно тембъра!", сподели Хилда Казасян.

Христо Петков се впусна в поредното предизвикателство с образа на Joan jett The Blackhearts. Той трябваше да изпее песента I love Rock n roll, оглавила класацията на  Billboard Hot 100 в продължение на 7 седмици през 1982 г. „Мисля, че ще се получи много интересен образ. Смятам да вдигна публиката на крака!“ „Това ти е най-якото изпълнение“, категоричен бе Асен Блатечки.

Керана вдигна настроението на зрителите с образа на Майли Сайръс и хитовото парче Flowers, петата песен от четвърт век насам, изкачила се до върха на Billboard за пет седмици и превърнало се в най-слушания хит в САЩ. „Налага се доста да варирам, за да напипам спецификата на гласа й. Движенията й показват свободата, която излъчва.“

Яна подпали сцената в образа на бунтарката Гери-Никол и изпълни песента „Бутай“, писана от известният композитор в поп фолк средите Даниел Ганев. Клипът към песента е сниман в луксозен хотел на екзотичния остров Бали. „Мисля, че ще се справя с туърка, но гримьорите трябва да се постараят с грима.“

Тома се преобрази в колумбийската дива Шакира и изпя световния хит „Whenever, Wherever“, заемащ челните места в музикалните топкласации през 2002 година. 

„Тя сменя много тембъра си. Трудно е да не преминеш границата. Колумбийският сексапил се преплита с ориенталския. Ще бъде топ изпълнение.“ "Очаквах, че ще се провалиш! Но подчерта много хубаво гласа й. Нямам думи. Феноменален си!", отсече Фънки.

След като миналата неделя направи изключителна имитация на Едит Пиаф днес Христо Гърбов влезе в ролята на незабравимия оперетен артист Видин Даскалов и изпя емблематичната песен „Дай ми целувка“. „Той е изключителен и обичам оперетата като жанр – в нея има всичко!“

Бутонът на късмета отново отреди образите за следващото издание на „Като две капки вода“ на 9 април, когато Яна Маринова ще бъде Стивън Тейлър, Кали ще влезе в образа на Ваня Костова, Дара Екимова ще излезе на сцената като Мими Иванова, Христо Петков ще запее като Prince, Димо и Ралица ще се появят като Веселин Маринов, Христо Гърбов ще имитира Кали, Керана ще се превъплъти в Сам Смит, Тома ще облече дрехите на System of a Down, а Владо Михайлов ще бъде Лили Иванова.