Внучката убила Виолета Донева? ВИЖТЕ Я!

Родственицата на актрисата страдала от психично заболяване

Новини
15:27 - 27 Октомври 2022 (обновена)
40088
Внучката убила Виолета Донева? ВИЖТЕ Я!

Прокуратурата разследва умишлено убийство на актрисата Виолета Донева, потвърдиха за Lupa.bg от държавното обвинение. Сайтът ни пръв съобщи за трагедията с легендата на Народния театър, цяло денонощие преди останалите медии.

За убийството е заподозряна внучката ѝ, която била психично болна, твърди източник на Lupa.bg. Момичето от години има проблеми и с наркотиците.

От държавното обвинение уточниха, че са уведомени за случая още на 23 октомври от полицията. Тялото на 79-годишната актриса, по което са открити следи от насилие, е намерено на 22 октомври. 

От МВР съобщиха, че работата по случая е започнала след сигнал за инцидент в кв. "Изток", подаден в институцията. Предполага се, че престъплението е извършено заради продажба на ценен имот. 

Внучката с татко си Иво Стайков и Джоко Росич на снимачната площадка на филма "Пъзел".

По наша информация въпросната млада дама е обявена за издирване от полицията и се очаква до няколко часа да бъде задържана. В последно време отношенията между актрисата и внучката се влошили рязко, защото Виолета не приемала по-свободния начин на живот на роднината си. Предполага се, че убийството е извършено в момент на бясна ярост.