Войната между Бакалова и Цеци Красимирова продължава

Сестрата на Ивайла пусна снимки на които се целува с Майкъл Струмейтис

През ключалката
13:29 - 22 Март 2019
14233
Войната между Бакалова и Цеци Красимирова продължава

Войната Божидара Бакалова - Цеци Красимирова продължава с пълна сила. Блондинката явно все още не е преживяла бившето си гадже и всячески се опитва да дразни манекенката която скоро ще бъде булка. Божидара пусна горещи снимки с бъдещия съпруг на Красимирова Майкъл Струмейтис. На кадрите Майкъл и Божидара си разменят интимности и снимките не са никак приятелски.

Сестрата на Ивайла Бакалова честити рождения ден на милионера и не пропусна да демонстрира, че са имали една щастлива и страстна връзка. Тя пусна снимки на които се целуват. 

"Честит рожден ден, Майкъл. Ти си ангел и почти женен мъж. Бог да благослови и двамата ви с Цеци” , написа бившата брадърка.

Струмейтис и Божидара са били гаджета, след като Цеци и милионера се разделят и той идва в България . "Божидара има златно сърце! Много е духовна! Прекрасно момиче! Останахме почти година заедно. Ако Цеци ми помогна да се възстановя физически след операцията, Божидара ми помогна да укрепна психически. Тя е истински лечител, много духовен човек. Майка ми беше същата. Мисля, че Божидара стана част от живота ми, за да ме излекува. И с Цеци, и с Божи не сме се карали при разделите. Всичко беше по моя вина и искам да си останем приятели с тях цял живот“, каза преди време Майкъл.