Всички питат: Къде изчезна Мелания Тръмп?

Бившата Първа дама не се появи в съдебна зала по време на процеса срещу милиардера

САЩ
22:00 - 30 Май 2024
9216
Всички питат: Къде изчезна Мелания Тръмп?

Стотици в социалните медии задават въпроса къде изчезна фамозната и красива съпруга на Доналд Тръмп - Мелания? Хората се чудят защо бившата Първа дама не се появи нито веднъж в съда по време на целия наказателен процес срещу съпруга си с обвинението, че е платил мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс за тяхна интимна връзка.

Докато защитата изнасяше заключителни аргументи в наказателния съд в Манхатън във вторник, три от петте деца на бившия президент присъстваха и седяха на първия ред: Доналд младши, Ерик и Тифани Тръмп. Мелания обаче не бе видяна никъде. Мнозина, разбира се, допускат, че тя просто не иска да преживее унижението на измамената съпруга. 

Доналд се пледира за невинен по 34 престъпления за фалшифициране на бизнес записи във връзка с така наречените тайни пари, които той е уредил на тогавашния си адвокат Майкъл Коен, за да плати на Даниелс да запази предполагаемата афера, която е имала с бившия президент преди изборите през 2016 г.

Парите бяха посочени в регистрите на компанията на Доналд Тръмп като „юридически такси", което прокурорите предполагат, че е част от незаконен опит да се повлияе на резултата от надпреварата през 2016 г. Доналд Тръмп призна, че е възстановил 130 000 долара на Коен, но отхвърли всички обвинения в неправомерни действия, като каза, че процесът е част от политически лов на вещици, целящ да провали кандидатурата му за нов мандат в Белия дом.

След края на процеса, бяха разпространени видеозаписи на членове на семейството на Доналд Тръмп, които стоят пред сградата на съда преди съдебното заседание за деня. И макар да беше отбелязано, че той има три от децата си, които да се присъединят към екипа му от поддръжници, тръгнаха въпросите къде е Мелания Тръмп.

Бившият старши изпълнителен директор на NBC Майк Сингтън публикува в "X" кадри от разпита на Доналд Тръмп, докато влиза в съда. Към момента на публикуване видеото е събрало повече от 400 000 гледания.

Надписвайки кадрите, Сингтън написа: „Докато Тифани Тръмп, Ерик Тръмп, Лара Тръмп и Дон младши стоят зад Доналд Тръмп в съдебната палата днес, репортер извиква очевидния въпрос: „Къде е Мелания?"

"Но къде е Мелания?", попитаха и потребители на "X".

Рон Филипковски, бивш федерален прокурор и чест критик на Доналд Тръмп, също се включи в акцията, като написа: "Къде е Мелания?"

Бившата Първа дама обаче си стести показанията на Сторми Даниелс, по време на които тя сподели подробности за предполагаемата си сексуална среща с Доналд Тръмп. Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, твърди, че срещата се е състояла през 2006 г., една година след като Мелания Тръмп се омъжи за тогавашния магнат на недвижими имоти.

Г-жа Тръмп обаче не е зарязала Доналд, защото въпреки отсъствието си в съдебна зала, тя бе снимана епизодично със съпруга си в последните месеци. Бившата манекенка и милиардера присъстваха заедно на дипломирането на 18-годишния си син Барън в Палм Бийч, Флорида, на 17 май.

През последните няколко месеца красавицата Мелания Тръмп до голяма степен избягваше да прави публични изяви, ход, който предизвика въпроси, тъй като съпругът ѝ увеличи усилията си да осигури републиканската президентска номинация.

Всъщност, помощникът на Мелания Тръмп Стефани Уинстън Уолкоф каза пред CNN по-рано през май, че не вярва, че тя ще присъства на процеса.

„Мелания се е Мелания", каза Уинстън Уолкоф, който беше силно критичен към Мелания Тръмп през годините. „Мисля, че можете да почувствате това унижение, без да се налага да се поставяте пред камерите", добави тя. „Всичко, което Мелания прави, е инсценировка."

Има обаче и още една липсваща важна дама в живота на Тръмп - това е най-голямата му дъщеря Иванка, която също отсъства в повечето време от съдебната палата по време на процеса и не е правила публични коментари по темата.