Wizz Air подновява седем маршрута от София и четири от Варна

Изпълнението на полетите ще бъде подновено в периода 21 март – 11 април 2022 г.

Новини
14:10 - 22 Март 2022
2204
Wizz Air подновява седем маршрута от София и четири от Варна

Авиокомпания Wizz Air подновява отново директните си полети по единадесет маршрута от България, съобщиха от пресцентъра на авиопревозвача.

Общо седем дестинации ще бъдат добавени наново към софийската мрежа на авиокомпанията, сред които Малага, Лисабон, Билунд, Братислава, Катания, Лондон Гетуик и Малта. Останалите четири възобновени маршрута са от Варна до Прага, Баден-Баден, Ларнака и Ливърпул. 

Изпълнението на полетите ще бъде подновено в периода 21 март – 11 април 2022 г., като авиокомпанията ще предостави график на клиентите както за ваканция, така и за бизнес пътувания. Местата по тях са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията. Всички полети се извършват при засилени хигиенни мерки, уверява авиопревозвачът. 

Wizz Air напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пасажерите и екипажа, както и да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове на страната, до която ще летят, за да получат актуална информация.