Яна Маринова иска да бие фен

През ключалката
16:24 - 17 Април 2019
3115
Яна Маринова иска да бие фен

Яна Маринова се закани да бие свой почитател. Актрисата се нервира на фен, който я взе на подбив и осмива бъдещия й филм "Диви и щастливи". Преди ден актрисата сподели радостта си, че част от лентата е снимана в исторически парк и дори показа статуя на тракийско войн.

Све Кукурянов, както е профилът на почитателя й, я обиди и брюнетката го помоли напусне профила й, а после му определи и място за среща, на което да му шибне шамар за непристойното поведение. Мястото на дуела е спортната зала, в която Маринова тренира усърдно доста време.

"Просто изразих мнение. Все пак сте публична личност. Изчетох им бизнес плана и ми светнаха някои сигнални лампички. Извинявам се, ако е прозвучало грубо. Няма да влизам в излишна полемика" - опита се да се извини Кукурянов. 

"Много свита опашка, господине! Другият път се замислете, когато наричате някого с епитети в публичен чат. И в полемика не искате да влизате, защото не ви изнася според мен. Явно сте свикнал да си видите писмен монолог и се отказвате от обидите, когато ви отговорят с ясна и твърда позиция, без увъртане. Защото след "но" всичко няма значение, когато сте се оплескали" - завърши Яна разговора си с почитателя й.

В емоционален пост Маринова призна още, че мрази да се чувства безсилна и получи подкрепата на истинските си фонове, които предрекоха успех на филма, в който тя не само изпълнява главната роля, но е и продуцент Той разказва историята на две жени, които са мечтали да живеят живота си на максимална степен, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Трябва да излезе на екран в края на годината, а в другата главна женска роля е сегашната водеща на националната лотария Луиза Григорова.