Йоанна Темелкова и Владо Михайлов се разделят с "Братя", но се връщат заедно на театралната сцена

Преминахме през много емоции в тази история за цели пет сезона, споделиха актьорите

Култура
12:27 - 24 Ноември 2022
95535
Йоанна Темелкова и Владо Михайлов се разделят с "Братя", но се връщат заедно на театралната сцена

Звездите от "Братя" Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов се разделят с хитовия сериал със сладко-горчиво усещане, но скоро ще се завърнат заедно в нов проект, този път на театралната сцена. Новината съобщиха двамата актьори по време на гостуването си в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия, часове преди големия финал на сериала.

„Започвам проект, свързан с пиеса, която се пише в момента и тя е специално за нас двамата“, сподели Йоанна Темелкова, а Владимир Михайлов допълни, че се надява репетициите да започнат догодина и тогава спектакълът да има своята премиера. Тази пиеса ще отбележи и завръщането на Йоанна на театралната сцена, тъй като през последните три години тя се посвети предимно на киното.

Тази вечер е голямата развръзка в един от най-гледаните български криминални сериали "Братя". Криминалната драма стигна до епизод 269 и е време за изкупление и разплата.

„Изпитвам облекчение. Радвам се, че знаехме, че правим финален сезон. Така имахме възможността, което не се прави често, да направим един подобаващ финал на историята и развитието на героите. Когато знаеш, че правиш нещо за последно, се радваш на всяка секунда“, сподели  Владимир Михайлов, превъплътил се в ролята на Денис Топал и Драгомир Донков.

„За мен този сериал беше доста тежък емоционално, от чисто актьорка гледна точка. Споделям мнението на Владо за сладко-горчивото усещане и изпитвам едно облекчение. Знам, че пътят на героинята ми е стигнал от точка А до точка Б“, допълни актрисата Йоанна Темелкова, изиграла любимата жена на Денис - Лора в криминалната драма.

Актрисата сподели, че за нея най-тежкият в емоционално отношение момент в сериала е бил, когато героинята й загуби бебето им с Денис.

"Довечера ще видим епизод 269 от сериала. Много е особено усещането, когато знаеш, че това е последният сезон – наслаждаваш се на всяка секунда от снимачния процес.

Имахме възможността да затворим адекватно нашата история, с един подобаващ финал, за да излезе смисълът от целия този път на всеки един герой – от началото до края.

В „Братя“ много ме радва това, че ние не просто сме дали нещо интересно за гледане на хората, но в нашия сериал са засегнати и важни обществени проблеми. Поздравявам сценаристите ни, защото това са много актуални теми, извадени директно от живота в България в този момент. Най-хубавото е, че сериалът не предлага готови отговори и не ти казва как да мислиш, а задава много интересни въпроси и това за мен е изключително ценно“, разказва талантливият актьор и музикант.

„Преминахме през много емоции в тази история за цели пет сезона. Имаме една голяма борба между доброто и лошото. Това е нещо, което съществува при всеки човек. Харесва ми, че героят се опитва да се промени и то въпреки всичко, което е причинил на много хора. Това е важен въпрос: Има ли връщане назад от едни толкова тежки ситуации и грехове? Има ли прошка?“, добави екранният Денис Топал.

„Тази вечер имам голям благотворителен концерт с P.I.F., който започва в 20.00 ч. и ще се включат и други артисти. Пуснахме и видео концерт с моята група REWIND! на нашия профил. Заповядайте на моите страници и там има достатъчно информация", каза още Владимир Михайлов.