За първи път: Виктория Янева и Кевин Костов станаха част от The Royal Family

Ние сме първите българи, които успяват да влязат в този отбор, обясниха младите таланти

Култура
20:24 - 13 Октомври 2023
4780
За първи път: Виктория Янева и Кевин Костов станаха част от The Royal Family

Повод за гордост:Българи се наредиха сред най-добрите в световноизвестния танцов състав - The Royal Family. Виктория Янева и Кевин Костов успяха да преборят сериозната конкуренция след тридневен кастинг в Рим. Така те станаха първите българи, които ще танцуват рамо до рамо с групата, доказала таланта си с изпълнения в цял свят.

Над 250 танцьори от различни точки по света се включили в танцовата битка, за да докажат, че могат да заемат място сред най-добрите. След три дни отсяване – на финала били избрани 9. „Двама от които сме аз и Вики. И сме първите българи, които успяват да влязат в този отбор”, каза Кевин.

Двамата танцуват, откакто се помнят. „8 октомври 2011 година беше денят, в който стартирах в начинаещ клас за хип-хоп. На 8 октомври тази година се присъединихме към Royal Family”, обясни Виктория Янева.

Сълзите им от щастие дошли след безкрайни репетиции в залата. И след много воля, за да преодолеят световната конкуренция. „В себе си човек отключва едно чувство за бой, ама със себе си. Да пребориш умората, страха, напрежението”, разкрива тя.

„Нямам никаква идея какво да очаквам, когато отида там. Все още главата ми не го побира. За мен тези хора са на върха. Мисля, че щом мястото ни с Вики е там, мога само да стисна зъби и да хвана полета и да докажа дори на себе си, че е така”, допълва Кевин.

Полетът на Вики и Кевин до Нова Зеландия за първите репетиции с The Royal Family е в началото на следващата година.