За Йорданка не знам, но моят кандидат не е курва. А вашите?

Политическите шафрантии са далеч по-опасни, защото те слагат вибратора в дупетата на всички ни

Топ
14:37 - 09 Септември 2019
44243
За Йорданка не знам, но моят кандидат не е курва. А вашите?

Общество без курви е като къща без тоалетна. Не съм го казал аз, а Марлене Дитрих, която знае едно-две неща за трупането на богатство и слава по гръб. Важното е обаче те да играят прилежащата им роля на емоционален отдушник и съд за телесни течности. А не да морализаторстват, да участват в токшоута и политически надпревари, и да чертаят планове за светлото бъдеще на България. В тази връзка с чисто сърце мога да заявя, че каквато и да е половинката на Борислав Игнатов, с колкото и вибратора да се е набучила, за мен е важно друго – че самият Боби не е курва. Колко от останалите кандидати за кметския пост в София могат да кажат същото?

Леките жени не само носят незаслужена стигма, те играят важна социална роля. В крайна сметка курвалъкът е до голяма степен тъждествен с политиката – първо правиш компромис заради чувства или идеи, после правиш компромис заради неколцина близки приятели, накрая започваш да правиш компромиси за пари. И докато в единия случай всичко, което продаваш, е тялото си, във втория в канала заминава самата ти душа. Ако някога си я имал.

Разтропаните момиченца като Йорданка Михайлова не представляват опасност за социума и делата им са почти богоугодни. Подмиват се и са като нови. Далеч по-страшни са политическите курви, мръсните измекяри от двата пола, които са с дилдо, забито не в задника, а в дребните, продажни мозъчета.

За разлика от своите конкурент(ки), Боби Игнатов не носи партийна книжка от БКП в задния джоб или в багажника на колелото си. Не е осъществил дузина обществени мимикрии вляво, вдясно, отпред и отзад, не е бил острие на левицата, а после тъп ъгъл на либерализма, не е бил московски специализант по марксизъм-ленинизъм, превърнал се в стожер на градския консерватизъм, не е въртял предизборни схеми и не е знаме на вътрешнопартийни котерии със сексуален привкус.

Пет пари не давам какво обича да си завира по дупките жена му. Мен ме интересува кандидатът ми да не е политическа курва, сменяща идеологии и въртяща конюнктурно задник със скоростта, с която Благо Георгиев забременява плеймейтки. В това отношение съм спокоен. Питам всички онези, готови да поверят съдбата на София на достолепните дами на средна възраст с поли три пръста под коляното могат ли да кажат същото за тях?

Защото, скъпи мои, обикновената шафрантийка ръчка с вибратора само себе си и най-много сексуалния си партньор. Докато политическата курва е готова да го сложи в дупето на всички ни.