Забременей сега! Предлагам услуги по домовете

Не ни стигат Расате, Джамбазки и подобните им, та и опосумите ще ни учат на патриотизъм

Актуални новини
14:03 - 09 Юли 2019
17002
Забременей сега! Предлагам услуги по домовете

Свободата не ще молитва, иска Караджата. Цветан Цветанов не ще ГЕРБ, иска институт за евроатлантическа интеграция. Мама не ще тиган, иска внучета. В годините сме се нагледали на малоумни лозунги, фрази с пречупени криле и псевдофилософски полюции. Ей Богу, както е казал Тодор Батков, кампанията на опосумското сдружение ДНК ги туря всичките в малкия си джоб.

Доскоро бяхме свикнали да гледаме фалшивия патриотизъм запасан около гигантския тумбак на Красимир Каракачанов или върху бицепса на ямболския бек Динко и подобните му. Оказва се обаче, че за пещерната, мачовска булгар-булгарщина няма ограничения. Групичката с неясна дейност и цели Движение за национална кауза в крайна сметка успя да я пренесе в 21-и век и я превърна в продукт на долнопробна маркетингова кампания, някаква дебилна смесица между поп арт, реклама за пържени яйца и детска рисунка на сплескан сперматозоид.

Идеята е проста – всичко живо да забременява на момента в името на родината, Левски, Ботев, националния идеал, присъединяването на Беломорска Тракия и Волжка България, победата на Лудогорец над Ференцварош и какъвто още идотски повод си измислите.

Да оставим настрана пошлото, цинично и обидно техническо изпълнение на кампанията с нейните болшевишки пропагандни плакати, свеждащи мъжа и жената до анимирани полови клетки. Нека това го обсъждат специалистите по теория на изкуствата. Далеч повече ме притеснява фактът, че Сульо и Пульо се опитват да свирят на нежната и опасна националистическа струна, да сучат дивиденти от съвсем съсухрената вече цицка на майка България и да се дуят като патриоти.

Не ни стигат Боян Расата, Ангел Джамбазки и забраняващият абортите Волен Сидеров, та и Андрей Арнаудов се включи в хора на тупащите се в гърдите псевдомъжкари, борещи демографския срив. Ръгайте патриотичната наденица в горещите фурни на българките, братя! Нека има повече нашенчета. Вярно, противни и невъзпитани селянчета, които пропушват в трети клас, продрусват в шести и попържат като хамалин с болни зъби от яслата. Ама нека да има.

Чудя се кога някой ще се сети да се погрижи за наличните деца на България, които ядат говна в училищния бюфет, хващат диабет на 13, имат за преподаватели пенсионери с психични отклонения и учат за смисъла на живота от Криско и Емилия. Защото, скъпи приятели от ДНК, да направиш дете е най-лесно. Ръч-ръч и готово. Знам, правил съм го няколкократно. Трудно е да възпиташ човек, а тая работа с плакати не става. Ако обаче все пак има читателки, впечатлени от билбордовете на Андрей, да ми пишат на адреса на редакцията. Работя по домовете…