Завръщане: Фандъкова се появи в бяло и черно

Бившата кметица вече е депутатка, в залата на НС седна до бившия шеф на СОС Георги Георгиев

Политика
20:50 - 19 Юни 2024
9853
Завръщане: Фандъкова се появи в бяло и черно

Бившата кметица на София Йорданка Фандъкова отвори нова страница, като стартира отново като депутат в 50-то Народно събрание.

Ексначалничката на столицата се появи на първото пленарно заседание днес небрежно-елегантна – в класическа, но непретенциозна комбинация от черна изрязана блуза и панталон и в сако в любимия си напоследък бял цвят.

Фандъкова е свалила поне 5-6 килограма и изглежда много добре, отбелязаха одобрително депутатки от опозицията.

Екскметицата се появи в парламента в компанията на бившия председател на СОС и нейна дясна ръка в Столична община - Георги Георгиев, до когото седеше, докато траеше пленарният ден.

В тон с класическата комбинация, Фандъкова не бе прекалила с прическата – косата й не бе излишно пригладена, а бе свободно пусната. „Може и да не е имала време за фризьор”, обсъдиха визията й колежките й в парламента.

Йорданка Фандъкова се връща в оперативната политика след 8-месечно отсъствие, след като Васил Терзиев надделя на местните избори и зае мястото й на „Московска” 33.

Фандъкова избягваше да се появява и в медиите.

Малко преди заседаниетто на НС днес, тя направи и кратък коментар пред журналистите, като каза: „Надявам се политическите сили да проявят отговорност, да са чули много добре хората в кампанията, в която ни дадоха жълт картон. Фандъкова заяви, че кандидатът за председател на НС Рая Назарян е изключително качествен и достоен кандидат. Не виждам причина да не подкрепят такава стойностна кандидатура, освен тясно политически сметки, каза тя.