Жена от Бирмингам обожава секса с извънземни

Отвлекли я уж за 2 години, а се оказали секунди, настоява София Питърс

Мистика
12:40 - 03 Май 2023
4363
Жена от Бирмингам обожава секса с извънземни

София Питърс от Бирмингам твърди, че е била отвлечена от извънземни на 16-годишна възраст и е била в плен около две години. Жената обаче настоява, че се е върнала на Земята секунда по-късно, след като е била отвлечена. Въпреки че разказите й са посрещнати с недоверие и са смятани за неправдоподобни, Питърс настоява за истинността на историята си.

Жената описва похитителите си като материални същества, които не използват космически кораби или тела, а се появяват в материална форма и общуват без думи. Освен изненадващите подробности около залавянето й, Питърс споделя и впечатленията си от фантастичен според нея секс с извънземни същества. Тя твърди, че сексът с тях бил сто пъти по-хубав, отколкото тук на Земята.

София е убедена, че всяка година десетки хиляди жени от Земята биват отвличани от извънземни същества за сексуално задоволяване. Тя вярва, че жените не говорят за това, защото се страхуват да не бъдат обявени за луди.

Въпреки че историята на Питърс изглежда невероятна и фантастична, тя предизвиква интерес към въпроса за възможността за съществуване на извънземен живот и взаимодействието с хората.