Жената на Криско показа бременно коремче

Нещо за четене
15:24 - 28 Септември 2020
18050
Жената на Криско показа бременно коремче

Жената на Криско Цветелина Петрова е бременна в шестия месец, но крие радостната вест от суеверие. Брюнетката се издокара в широка зелена рокля за първия рожден ден на дъщеря си Амая, която е родена на 21 септември. На един от фотосите си личи коремът на бившата танцьорка, забеляза Lupa.bg. 

На част от снимките си личи коремът на бившата танцьорка

Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина направиха незабравимо тържество по случай дразника на дъщеря им и от фотосите от тържеството се разбра, че Петрова е бременна. Щастливите родители са казвали, че винаги са искали две деца, при това с малка разлика във възрастта. Амая навърши годинка, а вторият им наследник се очаква да се роди в началото на следващата година. 

Близки до красавицата издават, че сега бременността й протича нормално, но в самото начало цялото семейство преживяло стресова ситуация. Покрай активния си начин на живот и липсата на социална дистанция Криско лепнал коронавируса и прехвърлил заразата на половинката си. За щастие, бременната Цвети се разминала само с леки симптоми, а изпълнителят имал температура, кашлица и загуба на обоняние, но и при него не се наложило болнично лечение.