Жестът на принцеса Шарлийн към Хари и Меган

Оказва се, че тя е била сред първите, демонстрирали подкрепата си за тяхната връзка

Топ
21:12 - 26 Ноември 2021
14256
Жестът на принцеса Шарлийн към Хари и Меган

Членовете на кралските семейства безспорно са едни от най-интересните публични личности в Европа. Но сякаш всяка фамилия съществува сама за себе си и са редки случаите на срещи помежду им.

Оказва се обаче, че една от най-известните кралския двойки, макар и избралa да се откаже от своя статут, има общо с една от най-известните принцеси на континента. Става въпрос за принцеса Шарлийн, принц Хари и Меган Маркъл.

Напоследък за съпругата на принц Алберт на Монако се говори най-вече заради влошеното й здравословно състояние и принудителната раздяла със семейството й. 

Оказва се, че принцеса Шарлийн е била сред първите, демонстрирали подкрепата си за тяхната връзка. Едва две седмици след като светът научи, че по-малкият син на принцеса Даяна има връзка с бившата актриса, двамата бяха заедно на мач по ръгби между Великобритания и Южна Африка.

Те са посрещнати лично от принцеса Шарлийн, която, също като тях, има силна връзка с Африка. Тримата гледат заедно спортната среща, след което прекарват още време заедно, 

Тези спомени са поредното доказателство, че не всички са били против връзката на принц Хари и Меган Маркъл. А да бъдат посрещнати лично от принцеса на този етап от връзката си е голяма чест, която им е била оказана, и със сигурност им е вдъхнала увереност.